8Goodwood Revival is vooral uniek door de reis in de tijd die wordt gemaakt. Afgezien van de fotocamera’s en mobiele telefoons, is vrijwel alles zoals het in de jaren ’50 en ’60 was. De manier van verslag leggen, de kleding, het eten. En 90% van de bezoekers werkt daaraan mee.

Het is dus een gezamenlijk feestje van mensen die even uit de moderne wereld stappen. En een plezier dat ze hebben. Vandaag wat meer foto’s van de mensen die hier rondlopen. Er zijn iets meer foto’s van de dames dan van de heren, omdat de dames zich toch meer dan mannen op hun kleding kunnen uitleven. Tweed, overall of uniform voor de heren. De dames gaan echter echt los in hun creativiteit. En dat is een prachtig gezicht!

18Daarnaast wordt er ook op dag drie flink hard gereden op het circuit. De rijders willen immers winnen. En aan het eind van de zondag, als uw reporter weer naar huis is om op maandag bij zijn andere werkzaamheden te verschijnen, krijgen de winnaars een fantastische huldiging met fanfare’s, champagne, bekers en een sigaar. En natuurlijk dat ere rondje. Goodwood Revival? Volgend jaar weer.

Robbert