My Dream Car Season 2 Ep. 6
De jaren vijftig van de vorige eeuw hebben heel wat spraakmakende automobielen voortgebracht. Mijn Droomauto brengt u vandaag de luxe van Lancia, de klasse van Mercedes-Benz en het vernuft van de Mini. Opnieuw drie iconen die hun plaats in de geschiedenis ruimschoots hebben verdiend.

My Dream Car Season 2 Ep. 6

De video’s van CineCars worden wereldwijd gesmaakt door honderdduizenden internetkijkers. Op verzoek van themazender ONS zijn ze nu ook op televisie te bekijken in het nieuwe programma Mijn Droomauto.

My Dream Car Season 2 Ep. 6ONS is in ruim vier miljoen Nederlandse huishoudens te ontvangen. Bij veel kabelaars in het basispakket, bij andere in een aanvullend pakket. ONS is een tv-zender voor mensen die op de hoogte willen blijven van de laatste trends op het gebied van reizen, films en koken. ONS biedt een breed aanbod aan goede series, Nederlandse en buitenlandse speelfilms, geschiedenis, muziek en entertainment. Klassiekers, succesnummers en eigen producties.

Kennen we niet allemaal iemand die helemaal verknocht is aan zijn of haar klassieke auto? Zo iemand wiens enthousiasme voor het rijdend erfgoed nooit echt gaat vervelen? ONS presenteert in samenwerking met CineCars, dé classic car community, een rijke bloemlezing uit het Nederlandse wagenpark van weleer: Mijn Droomauto. Het Kevertje van opa, de Citroën van de dokter en de Jaguar van de notaris, allemaal komen ze voorbij. En nog zoveel meer. Aan u voorgesteld door trotse bezitters, die stuk voor stuk de geschiedenis van hun automobiel tot het laatste schroefje kunnen vertellen. Door echte liefhebbers.

Mijn Droomauto is het ultieme bewijs dat internet content serieus genomen wordt in de hedendaagse mediawereld. De CineCars community grossiert in succesverhalen; crowdfunding van internationale projecten, crossbloggen en nu dus zelfs een heus televisieprogramma. Het toont eens te meer hoezeer de liefde voor klassieke automobielen tot grootse dingen in staat is. Nu en in de toekomst.

Mijn Droomauto, vanaf woensdag 1 maart 2017 bij ONS.

Marc GF Zaan