Na de eerste serie eerder dit jaar, zendt themazender ONS vanaf dinsdag 17 oktober de tweede serie uit van Mijn Droomauto, een bloemlezing uit de CineCars-archieven.

ONS is in ruim vier miljoen Nederlandse huishoudens te ontvangen. Bij veel kabelaars in het basispakket, bij andere in een aanvullend pakket. ONS is een tv-zender voor mensen die op de hoogte willen blijven van de laatste trends op het gebied van reizen, films en koken. ONS biedt een breed aanbod aan goede series, Nederlandse en buitenlandse speelfilms, geschiedenis, muziek en entertainment. Klassiekers, succesnummers en eigen producties.

Kennen we niet allemaal iemand die helemaal verknocht is aan zijn of haar klassieke auto? Zo iemand wiens enthousiasme voor het rijdend erfgoed nooit echt gaat vervelen? ONS presenteert in samenwerking met CineCars, dé classic car community, een rijke bloemlezing uit het Nederlandse wagenpark van weleer: Mijn Droomauto. Het Kevertje van opa, de Citroën van de dokter en de Jaguar van de notaris, allemaal komen ze voorbij. En nog zoveel meer. Aan u voorgesteld door trotse bezitters, die stuk voor stuk de geschiedenis van hun automobiel tot het laatste schroefje kunnen vertellen. Door echte liefhebbers.

Na de eerste zeven afleveringen van Mijn Droomauto gaat nu de tweede reeks van start. Zeven nieuwe afleveringen, andermaal eenentwintig verhalen van eeuwige trouw, onvoorwaardelijke liefde en onafscheidelijke vriendschap tussen mens en machine.

Mijn Droomauto 2, vanaf dinsdag 17 oktober 2017 bij ONS.
Marc GF Zaan