Let's make a movie!
Let's make a movie!Let's make a movie!Interesse in een film over uw klassieker of uw klassieke auto gerelateerd bedrijf?

CineCars maakt unieke video’s van klassieke automobielen en hun liefhebbers. Dit doen wij vanuit onze passie voor zowel auto’s als film. Onze jarenlange ervaring zorgt dat onze video’s net dat beetje extra hebben dat uw klassieker verdient. Met onze eigen stijl weten we telkens opnieuw de juiste snaar te raken.

Hier bij CineCars maken we de combinatie tussen het produceren en het online publiceren van films op onze website. Doordat hierdoor de rechten over het materiaal in principe bij CineCars blijven, kunnen wij een voor u interessant tarief aanbieden in combinatie met de nodige aandacht voor uw bedrijf en/of collectie. Indien u enkel geïnteresseerd bent in een film voor privé-gebruik, dan kunt u uiteraard de rechten over het materiaal ook afkopen.

Let's make a movie!Indien CineCars uw klassieker en het bijbehorende verhaal interessant vindt voor publicatie, kunnen wij u een film met een lengte tussen de 3 en 5 minuten aanbieden vanaf een tarief van €999,00  (exclusief reiskosten en btw).

Voor dit bedrag wordt de video gedraaid, gemonteerd en geplaatst op onze website en YouTube-kanaal. In overleg kan er steeds naar extra invulling gekeken worden. Bijzondere locaties, kopieën op DVD, posters of een (foto)boek met alles erop en eraan, de mogelijkheden zijn legio.

Wilt u uw autocollectie laten vastleggen door CineCars? Neemt u deel aan een event en lijkt het u geweldig om daar een reportage over te laten maken? Een auto verkopen met bewegend beeld dat de doorsnee ver overstijgt, of een videoportret van uw auto dat zoveel meer zegt dan het zoveelste fotoalbum? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij denken graag met u mee over de realisatie van dergelijke projecten en zoveel meer.

Gebruik onderstaand formulier om contact met ons op te nemen.

 

Interested in a CineCars movie

7 + 13 =