Beste garagist/specialist,

Graag laten we u kennismaken met CineCars en de mogelijkheden die het biedt aan garagisten en specialisten om zich op internet en social media te presenteren met een film. In 2016 bieden wij 15 garagisten exclusief de mogelijkheid om bij voorinschrijving een CineCars basis film te maken tegen het sterk gereduceerde tarief van €999,- (excl. BTW, reiskosten en eventuele extra’s)  in plaats van €1750,-.

De aanbieding geldt uitsluitend indien de films in de maanden maart en april van 2016 worden geschoten.

CineCars is een internet video blog dat sinds 2013 filmportretten en artikelen publiceert rondom klassieke auto’s, youngtimers en garagisten. Met meer dan 70 films, duizenden foto’s en geschreven verslagen vanuit o.a. Mille Miglia, Le Mans, Goodwood etc. is CineCars uitgegroeid tot een populair auto website met een groot nationaal en internationaal bereik. Meer dan 13.000 likes op facebook en duizenden abonnees op YouTube zijn hiervan het bewijs.

Een CineCars garagisten portret is niet zomaar een bedrijfsfilm, maar een uiterst verzorgde en professionele film tussen de 3 à 5 minuten waarbij we de kijker meenemen in uw bedrijf aan de hand van uw persoonlijke verhaal. Als uitgangspunt gebruiken we een auto die we uitlichten in de lijn van uw specialisatie. Ons uitgangspunt is passie, betrokkenheid en beleving van de garagist.

Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op onze website www.cinecars.nl en onze Facebook pagina www.facebook.com/cinecars zodat u een goed beeld kunt krijgen van de kwaliteit van onze foto’s en films.

Bij aanmelding  nemen wij spoedig contact met u op.

Gebruik voor aanmelding het contactformulier of mail naar info@cinecars.nl

[si-contact-form form=’1′]