Een week na de wereldpremière van Nato sotto il segno del Toro in Modena, verhuist het hele CineCars circus naar Hazerswoude voor een reprise.

Wheels in the West is een nagelnieuwe vintage- & klassiekerbeurs in het hartje van de randstad. In de prachtige lichte hal van het Plantarium in Hazerswoude wordt het weekend van 30 september en 1 oktober de crême van de klassiekerwereld samengebracht voor een gevarieerd weekend autoliefhebberij. Klassiekers, specialisten, veilingen en een rally voor het goede doel. En alsof dat nog niet genoeg is, presenteert CineCars.eu tijdens Wheels in the West doorlopend de nieuwe film Nato sotto il segno del Toro, over het leven en werk van Ferruccio Lamborghini. Een uniek document over een unieke persoonlijkheid.

Meer dan 150 exposanten brengen hun mooiste waar naar het Plantariumgebouw. Fantastische auto’s, gedegen advies en de allerbeste producten voor onderhoud en conservering. Het online veilinghuis Classic Paddock is aanwezig op de beurs en brengt beide dagen een aantal unieke automobielen voor het voetlicht en onder de hamer. Op zondag kan de liefhebber zijn hart ophalen tijdens de allereerste Wheels in the West Rally ten bate van het Slokdarm- en Maagkankerfonds. De organiserende Stichting Wheels wil niet alleen een prachtig evenement neerzetten, zij streven tevens naar een gedegen maatschappelijke inbedding van het evenement.

En dan die première, CineCars’ tweede documentaire na Le Pantere della Polizia Italiana brengt ons opnieuw naar La Bella Italia. Nato sotto il segno del Toro, ‘geboren onder het teken van de stier’. Het leven en werk van Ferruccio Lamborghini, boerenzoon, technisch vernuft en legendarisch zakenman. Hij was het die het na-oorlogse Italië de vooruitgang bracht. Die de arme boeren de mogelijkheid schonk om hun bedrijfsvoering te moderniseren, te mechaniseren. Niet alleen met doordachte en betaalbare machines, maar met een totaalplan dat getuigd van inzicht en zakelijk instinct. Aan de hand van getuigenissen van zijn zoon en kleinzoon reconstrueert deze documentaire het intrigerende leven van een groot entrepreneur.

Nato sotto il segno del Toro is tijdens Wheels in the West voor het eerst te zien in Nederland, lang voordat de wereldwijde distributie van de film zal plaatsvinden. Mis deze unieke gelegenheid om de nieuwste film van het CineCars team in exclusieve voorpremière te genieten niet. Ontmoet de mensen achter de documentaire, maak kennis met de geweldige community achter CineCars en geniet van de unieke beelden. En dat allemaal tijdens de eerste editie van de jongste vintage- & klassiekerbeurs van Nederland.

In samenwerking met De Smaak van Italië, het lifestyle magazine over reizen, cultuur en eten, brengt CineCars een speciale Facebook-actie. Houd onze Facebookpagina in de gaten, reageer op de prijsvraag en win een abonnement voor zes maanden De Smaak van Italië!