Het event van het jaar waar klassieker minnend Nederland naar uit kijkt is zonder twijfel InterClassics & TopMobiel in Maastricht. Genieten van de mooiste en meest exclusieve voertuigen, maar ook van alles op het gebied van onderdelen en automobilia.  Het event waar de vaderlandse klassieker scene hun mooiste karossen aan het publiek op de beursvloer ten toon stelt.

Voor het eerst is de beurs is nu vier dagen en zal dit jaar Jaguar zal centraal staan wegens het 80-jarig bestaan. Ook staat het evenement in het teken van Grand Prix Classics – een samenwerking met de Historische Auto Ren Club (HARC) en de organisatie van de Historic Grand Prix te Zandvoort.

Eerder dit jaar hadden we de eer Job Brouwers van Classic Job op film vast te leggen en ook in Maastricht zullen we Job en de Facel Vega’s terug zien.

CineCars zal net als vorig jaar uitgebreid verslag doen van al het moois. En om alvast in de stemming te komen onderstaand onze foto impressie van wat InterClassics & TopMobiel  in 2014 te bieden had.

Kennis maken met CineCars kan ook,  zondag 11 januari zijn we de gehele dag op de beursvloer aanwezig.

Hopelijk tot ziens in Maastricht,

Redactie CineCars
06 36 53 11 53