Business corner

 

Business cornerCineCars maakt films, fotoreportages en brengt artikelen over iconische autos en de mensen die ze koesteren. CineCars is een grote internationale liefhebbers community op internet en tal van social media. Een film, fotoreportage of artikel door ons laten maken en publiceren? Vraag daarvoor gerust een vrijblijvende offerte aan.

CineCars biedt bedrijven de mogelijkheid aan om te adverteren met banners, fotoreportages, artikelen en films.

Een film maken van een van uw vaste klanten, evenement of een gefilmd garageportret behoort tot de mogelijkheden als ook het filmen van bedrijfsactiviteiten of als sponsor participeren in een van onze producties.

Ook het maken van een productie of serie met uw product als middelpunt van de belangstelling is mogelijk.

Een CineCars film wordt op de CineCars website gepubliceerd en is eenvoudig op uw website te plaatsen. Met YouTube bereikt u kijkers ook middels tal van andere auto gerelateerde websites en blogs die met regelmaat onze producties plaatsen.

Elke CineCars film wordt met persbericht, nieuwsbrief en social media door ons gepromoot waarmee een groot en geinteresseerd publiek wordt bereikt.

Neem contact met ons voor meer informatie over bereik en tarieven middels het  contactformulier of mail info@cinecars.nl

Contact us for more information

12 + 5 =

Business corner
Business corner
Business corner
Business corner
Business corner
Business corner