CineCars maakt films en fotoreportages van iconische autos en de mensen die ze koesteren. CineCars is een liefhebbers community op internet en tal van social media. Een film en fotoreportage door ons laten maken? Vraag daarvoor gerust een vrijblijvende offerte aan.

CineCars wil bedrijven de mogelijkheid bieden om te adverteren met banners op de website, fotoreportages en middels onze films.

Een film maken van een van uw vaste klanten of een gefilmd garageportret behoort tot de mogelijkheden als ook  het filmen van bedrijfsactiviteiten of als sponsor participeren in een  van onze producties.

Een CineCars film wordt op de CineCars website gepubliceerd en is eenvoudig op uw eigen website te plaatsen. Met YouTube bereikt u kijkers ook middels tal van andere auto-websites en blogs.

Elke CineCars film wordt met persbericht, nieuwsbrief en social media door ons gepromoot waarmee een groot en geinteresseerd publiek wordt bereikt.

Neem contact met ons voor meer informatie over bereik en tarieven middels het  contactformulier of mail info@cinecars.nl

Contact us for more information

9 + 3 =