Karmann-Ghia

Uitwaaien met de Ghia

Een Italiaanse look en Duitse techniek versmelten met elkaar in de Volkswagen Karmann Ghia.Stijl en elegantie gecombineerd met betrouwbare techniek.

peugeobus-1

La Passion Peugeot

Edward van Zanten doet in ouwe Peugeots, daar hoort natuurlijk een passend bedrijfsvoertuig bij. Ziedaar zijn antwoord, de Peugeot D4a. Simpel, spartaans en klaar voor elk karwei.

dsc_8160-2

Vrooooaaaaaar

Angoulême, Préfecture van het departement Charente, cultuurstad, wereldberoemd als Franse striphoofdstad en één weekend per jaar racecircuit. Midden in de stad. Gewoon, omdat het kan.

finaleraces-13

Kleine Jongens Waren We

Circuit Zandvoort blijft een grote aantrekkingskracht uitoefenen op jong en oud. Dat deed het veertig jaar geleden en dat doet het nu nog altijd.

bmw-960x540

Sleutelvrienden

Hoe een auto uit je jeugd je hobby wordt. Dit is wat de twee vrienden Michaël en Leon is overkomen. Besmet met het blauw- witte virus, onlosmakelijk met elkaar verbonden.

brf2016-49

Invasion of the Brits

Wie door onze hoofdstad wandelt krijgt het gevoel al snel, maar tijdens het British Race Festival in Zandvoort neemt de Engelstalige wereld de scepter echt even over.

volvo-klassiekerbeurs-11

Volvo Klassiekerbeurs

Een weerbarstig vooroordeel is dat oude bakken worden bereden door oude mannen. Bij een merk als Volvo zie je meer en meer jongeren in oude exemplaren rijden.

JaguarXK120

Best of CC – Britse Passie

Herman neemt ons mee naar een stukje Groot-Brittannië in Nederland. De Jaguar XK120 is een auto waar veel plezier mee is beleefd en waar nog veel plezier mee beleefd gaat worden.

img_1200

BMW ‘The Next 100 Years’

Automerk BMW bestaat in 2016 honderd jaar. Om dat te vieren nodigde de fabriek alle BMW-clubs wereldwijd uit voor een weekend lang feest in thuisstad München.

img_2383

Spa Six Hours 2016

Historic racing is a serious line of sports, especially during the Spa Six Hours, where the decennia old racing cars are being put to the test in an old fashioned endurance race.

giannini

Roman Fury

Automobili Giannini, een naam die klinkt als een klok. Of beter nog, als de hoog getunede racemonstertjes van weleer. Authentieke Romeinse strijdwagentjes die grommen als een wild dier.

autoweek-2016-2

Een straf bakkie

Lekker koffieleuten en over elkaars auto kwijlen, Cars and Coffee is inmiddels ook in Nederland een begrip. Martin Philippo ging kijken wat wij daar hier van maken.