maserati Khamsin

Faster than the Wind

De Maserati Khamsin, glad, scherp en bomvol schitterende details. De boodschapper van een nieuw tijdperk, waarin minimalistisch design de toon zal zetten. Bye bye Sixties, hello Seventies!

27186755045_b6d2bbedcd_o

Toeren door het Groene Hart

De snelheid waarmee het aantal klassieker evenementen op ons af dendert is niet te bevatten.Vandaag de Zoetermeerse Oldtimerdag waar Robbert enorm genoot.

OldtimerFestival-43

Zandvoort op z’n meest verrukkelijk.

Martin Philippo ging voor ons naar het Nationaal Oldtimer Festival in Zandvoort en keek zijn ogen uit. Het genieten begint eigenlijk al op weg naar Zandvoort.

facel Vega

Best of CC – We call it a Classic Job

Vanaf begin 2013 werkt Amicale Facel Holland samen met Classic Job. Zo kan het aanzienlijke aantal Facel Vega restauratie-opdrachten op hoog niveau uitgevoerd worden.

IMG_8010-2

Terug naar de bron

De pits zijn goed gevuld met Alfa Romeo’s, Lancia’s, Abarth’s en Fiats en er hangt een ontspannen, typisch Italiaanse sfeer. Veel ruimte voor gesprekken en kijken, kijken, kijken.

Alfa GTA 2

Formula for passionate driving

Toen Matijs in 2013 naar München verhuisde, leerde hij OKP kennen als het adres voor onderdelen voor zijn GTV6. De specialist voor het inbouwen van deze delen is Formula GT.

Ferrari-365-gt

Best of CC – Driving Queen Mary

De 365 GT 2+2 is een auto welke is gebouwd met het oog op meer comfort en rijgemak. Niet sportief, wel erg vlot. Minder compromissen en een echte GT.

IMG_6453-2

C’est Magnifique!

Roel heeft met ‘de meiden thuis’ de afspraak dat zijn autohobby echt niet gedeeld hoeft te worden. En daar zijn ze heel stellig in. Dus kan Roel fijn met zijn vrienden naar Le Mans Classic.

bmw e39-1

Timeless Happiness

Bart Kuus wordt blij van BMW’s en van de E39 Touring in het bijzonder. Als jongetje mocht hij de mosgroene stationwagon van de buurman wassen. Zo leerde hij het model goed kennen.

IMG_4111

Concentrati Italiani

Voor liefhebbers van alles Italiaans is circuit Zandvoort de place to be tijdens Italia a Zandvoort. Hoewel de Italiaanse automobielen de hoofdmoot vormen, valt er veel meer te smullen.

Concours Loo 2016-176

In het Zadel!

Het Concours d’élégance Paleis Het Loo is al sinds 1999 Nederlands meest toonaangevende klassiekerevenement. Robbert Moree ging de sfeer opsnuiven.

alpine 110

Best of CC | Net als in de folder

Klein en fijn! Jean Rédélé, had de visie om met een sportief chassis, wat Renault onderdelen en een sexy carrosserie één van de meest bekende kleine sportwagens te creëren.